Carregant...
 • Lloguer d'oficina virtual a Palma
  Espanya Espanya
  ¿On? ¿On?

Europa Obri sa seva delegació a Andalusia (Màlaga) des de Palma

 • Seguesqui venguent es seus productes i servicis a 447 milions de clients en es mercat europeu.
 • Seguesqui situant es seu negoci a Europa per 9€/mes en es districte financer de sa ciutat de Màlaga, Costa del Sol, Espanya.
 • Centre de negocis Picasso Business Center Ⓡ.

Europa El seu negoci a Andalusia per 9€/mes

 • 131395 empreses actives a Màlaga província (2020).
 • 4a ciutat amb més activitat econòmica d'Espanya.
 • Aeroport internacional més important del sud d'Europa.
 • Es polígon industrial més gran del sud d'Espanya amb una facturació mitjana anual de 1000 milions d'euros.
 • Concentra es 50% de s'exportacions produïdes pes sector de ses Noves Tecnologies de s'Informació i sa Comunicació del sud d'Espanya.
 • 5t port marítim amb més tràfic d'Espanya.
 • 6t port més important de la mar Mediterrània per creuers.
 • 534681 turistes a Màlaga província (2019).

Servicis B2B Servicis B2B
Servicis B2B des de Palma

Goig des de 9€/mes des següents servicis B2B des de Palma

Domiciliació comercial europea

1. Domiciliació comercial europea

Domicili social/comercial en es districte financer de Màlaga, Costa del Sol (Espanya), escanejat i reexpedició postal diàriament a Palma(a). Se registri a Europa en Google Maps.
Números de telèfons europeus

2. Números de telèfons europeus

Número de telèfon comercial exclusiu de Màlaga, Espanya: 952, 951 o 851. Desviament directe de trucades a Palma, Espanya(b).
Números de faxos europeus

3. Números de faxos europeus

Recepció i enviament il·limitat(b i c) de faxos des d'Espanya a qualsevol país des món, notificació i enviament de contenguts per correu electrònic en PDF.
Cartes des d'Europa

4. Cartes des d'Europa

Enviament de correu postal des de Màlaga (Espanya) a qualsevol país(d), recepció des contengut per correu electrònic en PDF i posterior impressió.
Dominis .ES o .EU

5. Dominis .ES o .EU(g)

Registr domini .ES o .EU i readreçament web, professionalisi sa seva imatge davant es clients europeus.
Contestació de trucades

6. Contestació de trucades

Servici telefònic professional personalisat en castellà i anglès(e). Conversa escrita i enviada per correu electrònic a Palma. Filtrat de trucades spam.
Gestió telefònica

7. Gestió telefònica

Realisam trucades comercials en es seu nom(f) a bancs espanyols, missers espanyols, proveïdors i clients espanyols...
Hosting SSL/TLS europeu

8. Hosting SSL/TLS europeu

Allotjament web segur SSL/TLS amb IP espanyola. Optimisi es tràfic de clients espanyols i europeus.
Dissenys web

9. Dissenys web(h)

Se posicioni amb un lloc web (RGPD inclòs) a Europa. També disponible disseny web amb Wordpress i tenda online amb Prestashop.
Entrevista d'empresa

10. Entrevista d'empresa(i)

Publicació d'entrevista amb foto i vídeo optimisant es posicionament SEO des seu negoci en 39 idiomes.
Directoris d'empreses europees

11. Directoris d'empreses europees(j)

Registre des seu negoci en directoris d'empreses espanyoles i europees, posicionant sa seva marca a Europa.
¿Vol llegir es contracte de lloguer?

¿Vol llegir es contracte de lloguer?(k)

Contrato de alquiler en español Contracte en castellà.
Rental contract in english Contracte en anglès.
Contrat de location en français Contracte en francès.

a) Durada màxima de custòdia postal 1 any, en paqueteria no hi ha custòdia. Dimensions màximes de paqueteria: 10kgs i 1m x 1m x 1m. Admetem recepció de certificats. Escaneig màxim 10 pàgines per carta inclòs exterior des sobri (afegir 0,50€ per pàgina addicional). Escaneig interior i reexpedicions postals/paqueteria després de rebre permís legal obligatori firmat. Tota sa correspondència rebuda i reexpedida a Palma serà inspeccionada per motius de seguretat. Ets imposts i duanes que exigesquin ses autoritats competents an es client per rebre sa correspondència i/o paqueteria reexpedida correran per compte des client. Se permetrà com a màxim es registre en Google Maps o Google My Business de només un nom comercial, fiscal, social o negoci per oficina contractada.

b) Necessari 10€+iva de provisió de fons per ses repeticions de trucada a Palma, Espanya. Consultar tarifes de repeticions de trucada (+info). Enviament mensual de resum de trucades.

c) Enviament d'un fax per email rebut, no s'acceptarà enviaments sospitosos de spam, enviaments indiscriminats de faxos i similars. Enviament mensual de resum de trucades. S'enviament i notificacions de faxos està operatiu de 09h-18h de Dilluns a Divendres excepte 25 Desembre i 1 de Gener. Fora d'aquest horari es faxos quedaran en coa fins a executar-se en aquest horari laboral. Sa recepció de faxos està operativa 24h/365d.

d) Consultar tarifes postals (+info).

e) Ideal per empresaris de Palma (Espanya) que no xerren castellà o empresaris espanyols que no xerren anglès, enviament per email de sa conversa telefònica. Necessari 10€+iva de provisió de fons per ses repeticions de trucada. Consultar tarifes de repeticions de trucada (+info). Enviament mensual de resum de trucades.

f) Necessari 10€+iva de provisió de fons per ses trucades. Consultar tarifes de trucades (+info). Ideal per empresaris de Palma (Espanya), enviament per email de sa conversa telefònica. Enviament mensual de resum de trucades.

g) Domini .ES o .EU + readreçament web. Per registrar un domini .ES o .EU, es titular des domini ha d'esser una persona física (no una societat) resident en es territori europeu (ciutadà de s'Unió Europea, Islàndia, Liechtenstein, Noruega o Suïssa). Haurà d'enviar es document nacional d'identitat escanejat i es número d'aquest document. En cas que es titular de domini sigui del Regne Unit o Gibraltar, no podrà mantenir dominis .ES o .EU per motiu des Brexit. Si vostè viu a Palma i no compleix amb aquest requisit, podem registrar es domini a nom des representant de Picasso Business Center Ⓡ, per després habilitar-ho per vostè. Aquesta alternativa no té cost addicional.

h) En cas de no disposar web professional li proveïm d'un disseny web senzill amb domini privilegiat professional www.esseunegoci.picassobusinesscenter.es i correu electrònic comercial de prestigi redireccionado an es seu esseunegoci@picassobusinesscenter.es, allotjament per tota sa vida en hosting web segur exclusiu SSL/TLS amb IP espanyola. Servici només disponible en contractes anuals. Dades necessàries: 1 imatge principal 1920x1080 px, 1 imatge de producte/servici 960x1080 px, descripció de tres productes/servicis (254 caràcters màxim per cada producte/servici), email de contacte, telèfon, enllaç de google maps (ha de sol·licitar sa carta de google my business amb sa direcció assignada des centre de negocis Picasso), horari d'atenció an es client i enllaços de ses xarxes socials (facebook, twitter, linkedin, pinterest, instagram i/o youtube). Redacció des RGPD opcional (Reglament General Europeu de Protecció de Dades) i avís de cookies: 45€ + IVA (pagament únic).
Instal·lació de pàgina web amb Wordpress o tenda online amb Prestashop autogestionables + RGPD (Reglament General Europeu de Protecció de Dades).

i) Entrevista realisada per email o telèfon sobre es seu negoci amb un mínim de 1500 paraules, una foto i un vídeo publicat en es nostro blog en 39 idiomes, posicionant sa seva empresa, SEO i imatge de marca en Internet. Entrevista només disponible en "Tarifa Anual Completa".

j) Alta en dos directoris espanyols d'empreses: Negoci24 i Infoisinfo, i un estatunidenc: Sitejabber.

k) Es contracte que firmarà estarà redactat únicament en castellà, atès que sa nostra empresa és espanyola i es servicis que manllevam se realisen a Espanya.

*) En 2h (dedins es nostro horari laboral 09h-18h de Dilluns a Divendres) obtengui sense sortir de Palma sa seva direcció comercial, social o fiscal. Li atendrem en es seu idioma per correu electrònic. Havent abonat es pagament, firmat es contracte i proporcionant sense demora ses dades necessàries per s'alta com a client, que són:
*.1) Nom des negoci.
*.2) Nom complet des firmant des contracte.
*.3) Direcció postal des firmant des contracte.
*.4) Número de registre de s'empresa i número des document d'identificació des firmant des contracte.
*.5) Fotocòpia o escàner des document de registre de s'empresa i des document d'identificació des firmant des contracte.
*.6) Categoria i descripció àmplia des negoci, a què se dedica, productes, servicis, etc.
*.7) Horari d'atenció an es client.
*.8) Telèfon de contacte d'atenció an es client.
*.9) Email de contacte d'atenció an es client.
*.10) Pàgina web i enllaços de xarxes socials.
*.11) Logotip.

Tarifes Tarifes

En 2h* obtengui sa seva direcció comercial des de Palma

Gestionat per PayPalⓇ

Tarifes

Plataforma Internacional de Pagaments PayPalⓇ
Picasso Business Center Ⓡ no té accés a ses dades bancàries i financers des nostros clients. Feim feina amb sa prestigiosa plataforma internacional de pagaments PayPalⓇ an es com readreçam des de sa nostra pàgina web acceptant ses targetes de crèdit i dèbit MastercardⓇ, VisaⓇ i American ExpressⓇ, realisant-se es procés de pagament independentment de Picasso Business Center Ⓡ, un pic acabat es procés de pagament, PayPalⓇ li redirigeix a sa nostra pàgina web.
Mos contacti
Europa Picasso Business Center

Picasso Business Center Ⓡ

Màlaga

Telèfon: 952329963
Dilluns a Divendres 09h-18h
(Per telèfon només xerram en anglès i castellà)

Email:

Plaza Villa de Castelldefels 4
Picasso Business Center, Oficina AAA
29006 Málaga, Costa del Sol, Spain, Europe

Registrada a Europa,

Opinions destacades
Tarifes

Sa pàgina que està vegent va esser xifrada abans de transmetre-se per Internet Sa pàgina que està vegent va esser xifrada abans de transmetre-se per Internet

Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) de Picasso Business Center