Carregant...
Tarifes de lloguer d'oficines
Bàsica: 9€/mes | Avançada: 45€/mes | Completa: 95€/mes
Tarifes des de
9€/mes
Serveis d'Oficina Virtual B2B a Europa

Europe
Tarifes d'oficina virtual
Sense compromís de permanència

Plataforma Internacional de Pagaments PayPalⓇ

No és necessari ser client de PayPal

Picasso Business Center Ⓡ no té accés a les dades bancàries i financeres dels nostres clients. Treballem amb la prestigiosa plataforma internacional de pagaments PayPalⓇ al qual redirigim des de la nostra pàgina web acceptant les targetes de crèdit i dèbit MastercardⓇ, VisaⓇ i American ExpressⓇ, realitzant-se el procés de pagament independentment de Picasso Business Center Ⓡ, una vegada acabat el procés de pagament, PayPalⓇ li redirigeix a la nostra pàgina web.

Compare els paquets ací i, una vegada abonats, pose's en contacte amb el nostre personal per a començar a expandir la presència de la seua empresa a Màlaga.

Contacta
Dubtes / Preguntes
108,90€ amb IVA
10,89€ amb IVA
544,50€ amb IVA
54,45€ amb IVA
1149,50€ amb IVA
114,95€ amb IVA
Situa el teu negoci en Google Maps a Espanya per a reforçar la confiança i facilitar les teues vendes a clients europeus, amb un mercat de 448 milions de persones.

1Duració màxima de custòdia postal 1 any, en paqueteria no hi ha custòdia. Dimensions màximes de paqueteria: 10kgs i 1m x 1m x 1m. Admetem recepció de certificats. Escaneig màxim 6 pàgines per carta inclòs exterior del sobre (afegir 0,50€ per pàgina addicional). Escanege interior i reexpedicions postals/paqueteria després de rebre permís legal obligatori signat. Tota la correspondència rebuda i reexpedida serà inspeccionada per motius de seguretat. Els impostos i duanes que exigisquen les autoritats competents al client per a rebre la correspondència i/o paqueteria reexpedida correran per compte del client. Es permetrà com a màxim el registre en Google Maps o Google My Business de només un nom comercial, fiscal, social o negoci per oficina contractada.

domiciliació fiscal
Format d'alta en Google Maps de la seua direcció comercial

Instruccions per a donar d'alta el seu negoci en Google Maps
Clicke ací i seguisca aquestes instruccions per a donar d'alta el seu negoci en Google Maps

2Necessari 10€+iva de provisió de fons per a les repeticions de trucada. Consultar tarifes de repeticions de trucada (+info). Enviament mensual de resum de trucades.

3Enviament d'un fax per email rebut, no s'acceptarà enviaments sospitosos de spam, enviaments indiscriminats de faxos i similars. Enviament mensual de resum de trucades. L'enviament i notificacions de faxos està operatiu de 09h-18h de Dilluns a Divendres excepte 25 Desembre i 1 de Gener. Fora d'aquest horari els faxos quedaran en cua fins a executar-se en aquest horari laboral. La recepció de faxos està operativa 24h/365d.

4Consultar tarifes postals (+info).

5Ideal per a empresaris estrangers que no dominen l'idioma castellà o empresaris espanyols que no parlen anglés, enviament per email de la conversa telefònica. Necessari 100€+iva de provisió de fons per a les trucades ateses: per cada trucada atesa se li tarifarà 1€+iva/trucada més 2€+iva/minut iniciat. Enviament mensual de resum de trucades. Les trucades telefòniques són ateses en castellà i anglés, en cas de necessitar atenció telefònica en més idiomes (francés, alemany i/o italià) a la tarifa mensual (95€/mes+iva) cal afegir-li 50€/mes+iva per cada idioma.

domiciliació d'empresa a Màlaga
domiciliació d'empresa a Andalusia
domiciliació d'empresa a Espanya
Carta que rebem amb el seu codi de verificació de Google My Business per a domiciliar la seua empresa a Màlaga

6Ideal per a empresaris estrangers que no dominen l'idioma castellà, enviament per email de la conversa telefònica. Necessari 100€+iva de provisió de fons per a les trucades telefònica realitzades: per cada trucada telefònica realitzada se li tarifarà 1€+iva/trucada telefònica més 2€+iva/minut iniciat. Enviament mensual de resum de trucades telefòniques.

7Domini .ES o .EU + readreçament web. Per a registrar un domini .ES o .EU, el titular del domini ha de ser una persona física (no una societat) resident en el territori europeu (ciutadà de la Unió Europea, Islàndia, Liechtenstein, Noruega o Suïssa). Haurà d'enviar el document nacional d'identitat escanejat i el número d'aquest document. En cas que el titular de domini siga del Regne Unit o Gibraltar, no podrà mantindre dominis .ES o .EU per motiu del Brexit. Si vosté no compleix amb aquest requisit, podem registrar el domini a nom del representant de Picasso Business Center , per a després habilitar-lo per a vosté. Aquesta alternativa no té cost addicional.

8Instal·lació de pàgina web amb Wordpress o botiga online amb Prestashop autogestionables + RGPD (Reglament General Europeu de Protecció de Dades).

9Entrevista realitzada per email o telèfon sobre el seu negoci amb un mínim de 1500 paraules, una foto i un vídeo publicat en el nostre blog en 43 idiomes, posicionant la seua empresa, SEO i imatge de marca en Internet. Entrevista només disponible en "Tarifa Anual Completa".

10Alta en dos directoris espanyols d'empreses: Interempresas i Infoisinfo, i un estatunidenc: Sitejabber.

11El contracte que signarà estarà redactat únicament en castellà, atés que la nostra empresa és espanyola i els serveis que prestem es realitzen a Espanya.

12En cas de no disposar web professional li proveïm d'un disseny web senzill amb domini privilegiat professional www.elseunegoci.picassobusinesscenter.es i correu electrònic comercial de prestigi redirigit al seu elseunegoci@picassobusinesscenter.es, allotjament per a tota la vida en hosting web segur exclusiu SSL/TLS amb IP espanyola. Servei només disponible en contractes anuals. Dades necessàries: 1 imatge principal 1920x1080 px, 1 imatge de producte/servei 960x1080 px, descripció de tres productes/serveis (254 caràcters màxim per a cada producte/servei), email de contacte, telèfon, enllaç de google maps (ha de sol·licitar la carta de google my business amb l'adreça assignada del centre de negocis Picasso), horari d'atenció al client i enllaços de les xarxes socials (facebook, twitter, linkedin, pinterest, instagram i/o youtube). Redacció del RGPD opcional (Reglament General Europeu de Protecció de Dades) i avís de cookies: 45€ + IVA (pagament únic).

web per a clients
Exemple real: www.scotiainvestments.picassobusinesscenter.es

Preguntes Freqüents faq

Opinions destacades

DuckDuckGo.com  Centre de negocis impulsat per ubuntu linux  maquinari certificat ubuntu linux

Tarifes

La pàgina que està veient va ser xifrada abans de transmetre's per Internet La pàgina que està veient va ser xifrada abans de transmetre's per Internet

Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) de Picasso Business Center


Picasso Business Center ® i el logotip de Picasso Business Center són marques registrades d'