Carregant...

Contacta

Districte financer de Màlaga:

Europa Picasso Business Center
Plaza Villa de Castelldefels 4
Picasso Business Center, Oficina AAA
29006 Málaga, Costa del Sol, Spain, Europe

 

Google Maps

Dubtes / Preguntes:

Email:
español Xat en línia: Directe en castellà
Telèfon: 952329963
Dilluns-Divendres 09.00h-18.00h CET
(Per telèfon només parlem en anglés i castellà)

 

Contracta ARA
Sense compromís de permanència

La teua empresa en 40 països i 43 idiomes

Soc el comercial del centre de negocis més rendible d'Espanya amb oficines virtuals des de 9€/mes, sense compromís de permanència.

Amb més de anys d'experiència com a empresari al Regne Unit i Espanya, i venedor en sectors com el tecnològic, alimentació, química, cultura, comerç, construcció, hostaleria i salut t'assessoraré i solucionaré la necessitat d'ubicació comercial que té el teu negoci.

Els nostres serveis d'allotjament comercial virtual en les nostres instal·lacions et proporciona un accés fàcil i ràpid a un mercat europeu molt consumista de 448 milions de clients contractant una oficina virtual amb la nostra estratègica direcció comercial.

Promocionem i posicionem en internet la teua empresa en 40 països i 43 idiomes en multitud de dominis propietat del centre de negocis Picasso. No tenim competència a Europa.

Estem estratègicament situats en el districte financer de Màlaga, sent la 4a ciutat amb més activitat econòmica d'Espanya, i comptant amb el 4t aeroport internacional més important d'Espanya. En 2023 la província de Màlaga albergava 218.970 empreses actives. Les seus de les empreses més destacades a nivell internacional situades a la província de Màlaga són: CapGemini, Ernst & Young, Indra, CitiGroup, Centre de Ciberseguretat de Google, Montero, Ubago, Dekra, TDK, Ricoh, Charanga, Mayoral, Caterpillar, Alstom, Air Liquide, Oracle, Siemens, PWC, TÜV Rheinland, Ingenia, Ferrovial, FCC, Unicaja, Primor, Hojiblanca, Embarba i Tiendanimal entre altres.

El nostre centre de negocis se situa a tan sols 11 minuts amb cotxe del port esportiu Màlaga Marina dedicat als superiots que compta amb 33 amarraments per a embarcacions de fins a 180 metres d'eslora. I a 8 minuts amb cotxe del port esportiu de Màlaga San Andres Marina, que en 2027 comptarà amb 600 amarraments per a embarcacions i iots de fins a 60 metres d'eslora.

A 8 minuts amb cotxe tindràs el port marítim de càrrega de Màlaga recepcionant megacarguers de 400 metres d'eslora com l'Al Zubara amb capacitat per a 195.636 tones (19.870 contenidors) i el port marítim de creuers de Màlaga acollint megacreuers de 362 metres d'eslora com el Wonder of the Seas amb capacitat per a 235.600 tones (6.988 passatgers), sent en 2023 el 5é port marítim amb més trànsit d'Espanya i el 6é port més important de la mar Mediterrània per a creuers.

Picasso Business Center compta amb clients internacionals com l'organització no governamental britànica The National Deaf Children’s Society, les empreses britàniques Proceed Group, GJS International Tax, Scotia Investments, el grup empresarial marroquí Trophor Group, les empreses espanyoles Pla Eleven Group, Mac-KV, Malrod, Arsel Business, Soho Capital Found i Raisa Gestion, l'empresa xilena Novystor o l'empresa xinesa Europe Featured Store.

Qualsevol dubte que tingues t'atendrem immediatament per telèfon i xat en línia, o per correu electrònic en el teu idioma en menys de 24h laborables tots els dies de l'any de dilluns a divendres de 09:00h a 18:00h.

Contracta ARA
Contracta ARA sense compromís de permanència

Opinions destacades

DuckDuckGo.com  Centre de negocis impulsat per ubuntu linux  maquinari certificat ubuntu linux

Tarifes

La pàgina que està veient va ser xifrada abans de transmetre's per Internet La pàgina que està veient va ser xifrada abans de transmetre's per Internet

Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) de Picasso Business Center


Picasso Business Center ® i el logotip de Picasso Business Center són marques registrades d'