Carregant...

Europa
Lloguer B2B d'Oficina Virtual a Europa

Oficina virtual europea amb domicili comercial a Europa. Situï el seu negoci en Google Maps a Espanya per a enfortir la confiança i facilitar les seves vendes a clients europeus, amb un mercat de 447 milions de persones.

Ajudem a emprenedors, startups, autònoms, pimes, associacions, cooperatives, empreses, societats, marques, freelances, brokers, inversors i particulars de tot el món.


Domiciliació comercial europea

Domicili social/comercial en el districte financer de Màlaga, Costa del Sol, recepció de correspondència postal, escanejat i reenviament postal diàriament1. Registri's a Europa en Google Maps.

Enviament de cartes des d'Europa

Enviament de correu postal des de Màlaga a qualsevol país4, recepció del contingut per correu electrònic en PDF i posterior impressió.

Hosting SSL/TLS europeu

Allotjament web segur SSL/TLS amb IP espanyola. Optimitzi el trànsit de clients espanyols i europeus.

Disseny web bàsic12

La seva primera web segura SSL/TLS amb el domini privilegiat www.elseunegoci.picassobusinesscenter.es i un email de prestigi elseunegoci@picassobusinesscenter.es redirigit al seu.
[Exemple Real]

Dominis .ES o .EU7

Registro domini .ES o .EU i readreçament web, professionalitzi la seva imatge davant els clients europeus.

Wordpress/Prestashop8

Posicioni's amb un lloc web o botiga online autogestionable (RGPD inclòs) a Europa.

Nombres de telèfons europeus

Nombre de telèfon comercial exclusiu de Màlaga: 952, 951 o 851. Desviament directe de trucades al seu país2.

Contestació de trucades
Telephone service in english with OWN NUMBER and attended with the name of your company  Service téléphonique en français avec PROPRE NUMÉRO et répondu avec le nom de votre entreprise  Telefonservice in deutscher Sprache mit EIGENER NUMMER und mit dem Namen Ihres Unternehmens beantwortet  Servizio telefonico in lingua italiana con PROPRIO NUMERO e risposta con il nome della vostra azienda  Atención telefónica en castellano con NÚMERO PROPIO y atendido con el nombre de su empresa

Atenció telefònica fins a cinc idiomes (anglès, francès, alemany, italià i castellà5) amb NÚMERO PROPI i atès amb el nom de la seva empresa. Conversa escrita i enviada per correu electrònic. Filtrat de trucades spam.

Entrevista d'empresa9

Publicació d'entrevista amb foto i vídeo optimitzant el SEO del seu negoci en 39 idiomes.

Nombres de faxos europeus

Recepció i enviament il·limitat2 i 3 de faxos des d'Espanya a qualsevol país del món, notificació i enviament de continguts per correu electrònic en PDF.

Gestió telefònica

Realitzem trucades empresarials en castellà6 en el seu nom a bancs espanyols, advocats espanyols, proveïdors i clients espanyols...

Directoris d'empreses europees10

Registre del seu negoci en directoris d'empreses espanyoles i europees, posicionant la seva marca a Europa.

Si necessita algun servei que no hem esmentat, demani'ns-el ARA sense compromís, probablement no se'ns ha ocorregut.

1Durada màxima de custòdia postal 1 any, en paqueteria no hi ha custòdia. Dimensions màximes de paqueteria: 10Kgs i 1m x 1m x 1m. Admetem recepció de certificats. Escaneig màxim 6 pàgines per carta inclòs exterior del sobre (afegir 0,50€ per pàgina addicional). Escanejo interior i reexpedicions postals/paqueteria després de rebre permís legal obligatori signat. Tota la correspondència rebuda i reexpedida serà inspeccionada per motius de seguretat. Els impostos i duanes que exigeixin les autoritats competents al client per a rebre la correspondència i/o paqueteria reexpedida correran per compte del client. Es permetrà com a màxim el registre en Google Maps o Google My Business de només un nom comercial, fiscal, social o negoci per oficina contractada.

2Necessari 10€+iva de provisió de fons per a les repeticions de trucada. Consultar tarifes de repeticions de trucada (+info). Enviament mensual de resum de trucades.

3Enviament d'un fax per email rebut, no s'acceptarà enviaments sospitosos de spam, enviaments indiscriminats de faxos i similars. Enviament mensual de resum de trucades. L'enviament i notificacions de faxos està operatiu de 09h-18h de Dilluns a Divendres excepte 25 Desembre i 1 de Gener. Fora d'aquest horari els faxos quedaran en cua fins a executar-se en aquest horari laboral. La recepció de faxos està operativa 24h/365d.

4Consultar tarifes postals (+info).

5Ideal per a empresaris estrangers que no dominen l'idioma castellà o empresaris espanyols que no parlen anglès, enviament per email de la conversa telefònica. Necessari 100€+iva de provisió de fons per a les trucades ateses: per cada trucada atesa se li tarifarà 1€+iva/trucada més 2€+iva/minut iniciat. Enviament mensual de resum de trucades. Les trucades telefòniques són ateses en castellà i anglès, en cas de necessitar atenció telefònica en més idiomes (francès, alemany i/o italià) a la tarifa mensual (95€/mes+iva) cal afegir-li 50€/mes+iva per cada idioma.

6Ideal per a empresaris estrangers que no dominen l'idioma castellà, enviament per email de la conversa telefònica. Necessari 100€+iva de provisió de fons per a les trucades telefòniques realitzades: per cada trucada telefònica realitzada se li tarifarà 1€+iva/trucada telefònica més 2€+iva/minut iniciat. Enviament mensual de resum de trucades telefòniques.

7Domini .ES o .EU + readreçament web. Per a registrar un domini .ES o .EU, el titular del domini ha de ser una persona física (no una societat) resident en el territori europeu (ciutadà de la Unió Europea, Islàndia, Liechtenstein, Noruega o Suïssa). Haurà d'enviar el document nacional d'identitat escanejat i el nombre d'aquest document. En cas que el titular de domini sigui del Regne Unit o Gibraltar, no podrà mantenir dominis .ES o .EU per motiu del Brexit. Si vostè no compleix amb aquest requisit, podem registrar el domini a nom del representant de Picasso Business Center , per a després habilitar-lo per a vostè. Aquesta alternativa no té cost addicional.

8Instal·lació de pàgina web amb Wordpress o botiga online amb Prestashop autogestionables + RGPD (Reglament General Europeu de Protecció de Dades).

9Entrevista realitzada per email o telèfon sobre el seu negoci amb un mínim de 1500 paraules, una foto i un vídeo publicat en el nostre blog en 39 idiomes, posicionant la seva empresa, SEO i imatge de marca en Internet. Entrevista només disponible en "Tarifa Anual Completa".

10Alta en dos directoris espanyols d'empreses: Negocio24 i Infoisinfo, i un estatunidenc: Sitejabber.

11El contracte que signarà estarà redactat únicament en castellà, atès que la nostra empresa és espanyola i els serveis que prestem es realitzen a Espanya.

12En cas de no disposar web professional li proveïm d'un disseny web senzill amb domini privilegiat professional www.elseunegoci.picassobusinesscenter.es i correu electrònic comercial de prestigi redirigit al seu elseunegoci@picassobusinesscenter.es, allotjament per a tota la vida en hosting web segur exclusiu SSL/TLS amb IP espanyola. Servei només disponible en contractes anuals. Dades necessàries: 1 imatge principal 1920x1080 px, 1 imatge de producte/servei 960x1080 px, descripció de tres productes/serveis (254 caràcters màxim per a cada producte/servei), email de contacte, telèfon, enllaç de google maps (ha de sol·licitar la carta de google my business amb l'adreça assignada del centre de negocis Picasso), horari d'atenció al client i enllaços de les xarxes socials (facebook, twitter, linkedin, pinterest, instagram i/o youtube). Redacció del RGPD opcional (Reglament General Europeu de Protecció de Dades) i avís de cookies: 45€ + IVA (pagament únic).

Tarifes Tarifes

Europa Picasso Business Center

Picasso Business Center Ⓡ

Màlaga

Telèfon: 952329963
Dilluns a Divendres 09h-18h
(Per telèfon només parlem en anglès i castellà)

Email:

Plaza Villa de Castelldefels 4
Picasso Business Center, Oficina AAA
29006 Málaga, Costa del Sol, Spain, Europe

Registrada a Europa,

Opinions destacades

DuckDuckGo.com  Centre de negocis impulsat per ubuntu linux  maquinari certificat ubuntu linux

Tarifes

La pàgina que està veient va ser xifrada abans de transmetre's per Internet La pàgina que està veient va ser xifrada abans de transmetre's per Internet

Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) de Picasso Business Center